Bahamas - Nassau - Individuelle Rejser

Gå til indhold

Hoved menu:

Bahamas - Nassau

USA > Caribien
 

På denne tur  besøger vi hovedstaden Nassau på Bahamas i Caribien, og får et lille indblik I de mange mulige oplevel-ser.
Miami er som Fort Lauderdale udgangs-punktet for de mange krydstogtskibe, der sejler mellem de forskellige distinationer I Caribien
Hvis man ikke har prøvet den form for fe-rie før og man er lidt usikker på om det er den rigtige måde, vil vi anbefale at man starter med en 3 eller 4 dages Cruise til Bahammas og Key West, og derved få et godt indblik I denne ferieform.
På denne tur oplever man ikke alene den overdådige luksus det er at sejle med et krydstogtskib, men også den form for ferie hvor man sejler om natten og tager på ture om dagen, enten som badeferie eller byferie eller en blanding af begge dele.
Livet ombord er et kapittel for sig selv, med de store swimmingpools, teater le-geland, shopping, samt spisning i ski-bets overdådige restauranter, hvor alt excl. drikkevarer er med i prisen, så regningen kan løbe op, hvis man ikke passer på og bliver lidt tørstig i varmen.

 

Den orginale opskrift på Singapore Sling
 
 
 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu