Galico Ghost Town - Individuelle Rejser

Gå til indhold

Hoved menu:

Galico Ghost Town

USA > Californien
 

Besøg den gamle sølvmine by Galico Ghost Town ver Byen Rhyolite I Mojave ørkenen mellem Las Vegas og Bakersville, hvor man I 1881-1893 udvandt for mere end 20 mill $ sølv malm, Indtil sølv mistede sin vædi I midten af 1890`, og hvor minearbejderne måtte opgive den by der engang gav dem et godt men hårdt liv.

Byen blev I 1950`erne restaureret af Wal- ter Knott og fremstår I dag som et meget spændende område, hvor man kan ople-ve flere af de originale gamle træbygnin-ger, herunder brandstationen, med de gamle brandsprøjter, sheriffs office med fængslet, og de mange gamle bygninger hvor man har indrettet restauranter og forretninger med suvenir.

Kør med det gamle damplokomotiv  og se indgangene til de mange mineskakter og de værktøjer og udstyr man dengang anvendte til transport og udvinding af sølvmalmen.

Besøg selv minerne og gå I de fantastiske minegange der er indrettet som dengang med mennesker og de værktøjer som man brugte til brydning af malmen, og se de gamle tipvogne og transport udsty-ret der blev brugt når malmen skulle transporteres ud af gennem de smalle mineskakter op til overfladen


 
 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu