Los Angeles - Individuelle Rejser

Gå til indhold

Hoved menu:

Los Angeles

USA > Californien
 

Los Angeles er meget spændende, her findes så mange sæværdigheder af man kun kan nå meget få af dem uden at holde mindst 8 dages ferie I området, men nogle er et must, når man er I Californien.

Hollywood Bouleward med de mange mindesmærker I gadebelægningen af kendte skuespillere samt fod og håndaftrykkene foran Kodan Theater hvor filmpriserne bla. Golden Globe ud-deles .

Besøg det første Pizzeria I Hollywood, den Italienske restaurant Miceli`s på Cahuenga Blvd. Unirversal City, med de mange Chanti rødvins flasker overalt I lokalet., hvor præsidenter og skuespillere har haft og har stadig har deres gang. Stedet er grundlagt I 1949, og på vægen hænger billeder af mange kendte gæster, bl.a. Frank Sinatra,
Dean Martin, John F Kennedy, Richard Nixon,Julia Roberts mv.

Tag en at turene til Beverly Hills, hvor mange af de kendte skuespillere bor og oplev paladser og huse så store og mondæne af det næsten er ufatteligt.

Kør en tur gennem det mondæne kvarter ved Rodeo Drive med de mange forretninger og se hotellet hvor filmen Pretty Women med Julia Roberts og Richard Gere blev optagett.

Besøg Universal filmstudierne og oplev hvordan Jurassic Park senerne blev til, eller besøg Disney World I Anaheim med børnene og giv også dem en uforglem-melig oplevelse, kun tiden sætter græn-serne.

 
 
 
 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu