Saint Tropez - Individuelle Rejser

Gå til indhold

Hoved menu:

Saint Tropez

Europa
 

Et besøg i den montæne by Saint Tropez ved den franske reviera. hvor mange berømtheder opholder sig i sommermåne derne, er en oplevelse ud over det sædvanlige.

Man kan bo på en af de mange campingpladser uden for byen, et af  de fine hoteller inde i byen, eller bo i Sainte Maxime og tage båden over til Saint Tropez, det tager kun 15 min med Les Bateaux Verts ( de grønne både ) og selv opleve at ankomme til byen ad vandvejen, hvilket absolut kan anbefales.

De mange store både, der anløber den lille havn er nogle af  de mest mondæne med en luxusindretning, der ikke findes bedre og finere på den franske reviera.

Det er særlig de store firmabåde fra de franske modehuse  herunder, " Christian Dior "  , " Mac. Factor "  , Al Fayed mv. som er lige så høje som husene ved havnen, der vægger den helt store begejstring hos turisterne.

Når de anløber havnen er det det helt store tilløbsstykke for såvel beboerne som de mange turister, der hvert år besøger den mondæne middelhavsby Saint Tropez.

Aftenstemningen er helt fantastisk både ved havnen, men også oppe i de små hyggelige gader, hvor belysningen og stemningen ved de mange restauranter er helt enestående.

                                  Her vises modeshow på en af de store firmabåde

           Et lille kik ind I en af de fine Michelin Restauranter

 
 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu