San Diego - Individuelle Rejser

Gå til indhold

Hoved menu:

San Diego

USA > Californien
 

San Diego der er beliggende syd for Los Angeles kun 30 km. fra den mexikanske grænseby Tijuana, er et dejligt område at besøge med mange spændende aktivi- tetsmuligheder, og kendt for et mildt sol-rigt klima året rundt.
Fra San Diego South Bay, lige nord for den Mexikanske grænse kører man over broen til Halvøen Coronado Island, med Coronado Beach, der af The Travel Channal I 2008 blev vurderet som den femte bedste strand I USA
På Coranado Beach ser man idag det mondæne "Hotel del Coronado", der dannede rammen om filmen "Some Like it Hot "med Marilyn Monroe , Tony Curtis og Jack Lemmon, under optagelserne I 1958.
Her oplever og ser man nogle af Califor-niens dyreste huse med utrolige havean-læg, samt de lækreste golfbaner, der ofte danner rammen for de store Master golf turneringer I USA.
"se den specielle side 17-Mile Drive"

Bo i det spændende Mexikanske område nord for San Diego på Hotel Hacenda og oplev stemning med de gamle restauranter og huse, som især om aftenen i den specielle belysning, giver en fornemmelsen af at man befinder sig I Mexico.
Et besøg I Sea World er et must, for at opleve de store spækhuggere der laver et fantastisk show, hvor en person smides op i luften, og bruger spækhuggere som surf board.
Besøg old town I San Diego samt havneområdet med de mondæne både og nostalstiske huse, herunder "Vikings og Scandinavia" der får danske turister til at føle sig hjemme igen.
  
 
 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu