Seventeen mile drive - Individuelle Rejser

Gå til indhold

Hoved menu:

Seventeen mile drive

USA > Californien
 

Her et " slot" der er indrettet til restaurant og udstilling, hvor man kan se og opleve byens historie


Carmel ofte kaldet Karamel er en lille by der ligger på Monterey halvøen 190 km syd for San Francisco blev grundlagt i år 1916.
Husene i Carmel blev bygget af borgere, der viede deres liv til et arbejde forbundet med æstetisk kunst, hvor bl.a de tidligere byråd var domineret af kunstnere og skuespillere herunder Clint Eastwood, der var byens borgmester fra 1986 - 1988.
Byen er kendt for at indføre usædvanlige love, bl.a. forbud mod at gå i højhælede sko uden tilladelse for at undgå retssager, der skyldes snubleulykker forårsaget af uregelmæssigheder i fortovets flisebelægning.
Byen består i dag af meget velbevarede huse med haver og en fantastisk beplantning med rigtig gode restauranter samt et stort udvalg af luksus forretninger,.
Ved et besøg på den dejlig strand direkte ud til stillehavet og fornemmer man virkelig, at der I dette område er en meget eksklusiv stemning, hvor man mindst må have 2 overnatninger for at nå det hele.
I udkanten af byen finder man indkørselen til den meget eksklusive 17-Mile Drive, hvor man betaler 9 Us.$ for at køre på vejene rundt på en strækningen af 17 mile, deraf navnet, en fanastisk tur og en pragtfuld luft her på turen ud mod stilleh
avet på Monterey halvøen, nær ved Highway 1.
Her findes
 nogle af Californiens dyreste huse med utrolige haveanlæg, samt de lækreste golfbaner, der ofte danner rammen for de store Master golf turneringer I USA.
"se den specielle side 17-Mile Drive"

 
 
 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu