Singapore River - Individuelle Rejser

Gå til indhold

Hoved menu:

Singapore River

Asien > Singapore
 
 

                                Hotel Marina Bay Sands


Besøg ved Singapore Rivers store forlystelsesområde Clarke Quay om aftenen,og spis en god middag på en af de gamle rispramme der ligger fortøjet ved kajen, eller på en af de mange restauranter langs floden.

Bo på Swizzotel Merchant Court på et værelse med balkon der vender ud mod floden, lidt dyrere men det hele værd.

Tag toget til Mertro Stationen Carke Quay, og gå over gaden til hotellet 50 m. der ligger direkte ned til floden, så alt kan opleves i gå afstand.

Spis på en af de mange restauranter der "hænger" ud over floden, eller på en af de gamle kinesiske rispramme, der ligger fastfortøjret ved flodbreden.

I gaderne bag floden under en fantastisk "himmel "der er lavet af en stålkonstruk-tion med klart og farver glas-fiber ligger mange dejlige spisesteder og diskoteker og her leves livet fuldt ud om aftenen.

Prøv, eller se det fanfastiske Jump Bug-gy, hvor man i en "stol" bliver skudt 60 meter op I luften med 200 km. i timen og hvirvler rundt op og ned, så denne tur kan prøves, men inden midddagen.

Oplev stemningen fra vandet, tag en tur med en af de mange flodbåde op ad flo-den og se Singapores varetegn Merlion Løven, samt stedet hvor Sir Stamfort Raffels gik i land, da han grundlage Singa-pore I år 1765
                     

 
 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu